31 dagers pengene-tilbake-garanti GRATIS FORSENDELSEINNEN EUROPA
Nain Trading
Flash Sale: 10% rabatt på alt med kode: FLASH10
Info om oss
Hjelpesenter
Service
Det som står skrevet med liten skrift

Tips før du kjøper teppe

Et godt utvalgt orientteppe gir et rom et ambiente å føle seg vel i. Da spiller flere faktorer en viktig rolle, som størrelse, møbler i rommet, omgivelser og naturligvis prisen.

Følgende tips kan hjelpe deg å finne det passende teppet for din bruk:

Rett størrelse og plassering:

Et fint gulv virker som en billedramme og framhever et teppe. Derfor bør ikke et teppe være så stort at det dekker hele gulvet. På den andre siden kan et svært lite teppe fort virke noe „fortapt“ i et stort rom.

Mål opp rommet ditt nøyaktig ved hjelp av et metermål. Mål da også maksimale og minimale størrelse det ønskede teppet skal ha.

Under et spisebord burde størrelsen til teppet velges slik at ikke stolene ikke stadig vekk trekkes over teppekanten og faller på gulvet.

Størrelsen på et teppe for stua burde være slik at teppet har minst 5-10 cm avstand til sofaen.

For å framheve fargene og glansen i et orientteppe, burde teppet ligge slik at retningen til sømmen viser bort fra lyskilden. Det er nemlig stor forskjell i fra hvor man betrakter teppet. Hvis man ser på teppet i retning av sømmene virker teppet lysere og mer glansfullt enn hvis man ser mot sømmeretningen.

Det passende designet:

Her er din smak, stilen til innredningen og særlig plasseringen av møblene i forhold til teppet av avgjørdene betydning.

Passende til din innredning finner du hos oss fra helt moderne til tradisjonelle og klassiske orientteppper.

Ved et teppet med et sentralmotiv burde man passe på at inventar helst ikke dekker teppet, da dette vil kunne forstyrre symmetrien til teppet og det vil da ikke kunne presenteres i sin fulle skjønnhet. Ved denne type teppe er en symmetrisk anordning av møblene å foretrekke.

Hvis det må plasseres forskjellige gjenstander på teppet eller om møblene er asymmetrisk oppstilt, anbefales et teppe uten dominant sentralmotiv.

Den passende fargen:

Ved leting etter den passende fargen på teppet finner man en ytterligere viktig utfordring. Her anbefales det at teppet har enkelte av fargene som befinner seg i rommet. De andre fargene i teppet burde harmonere med de andre fargene i rommet.

Avbestillingrett:

Et teppe er en holdbar eindel. Derfor har vi satt oss som mål å kunne tilby hver enkelt kunde det passende teppet. Hos har du derfor istedenfor de vanlige 14 dagene, 31 dagers full returrett. Skulle teppet etter et par uker ikke falle i smak, da sender du det ganske enkelt tilbake til oss.


Nain Trading bruker informasjonskapsler slik at nettstedene våre kjører pålitelig og sikkert og for å vise deg relevant innhold og personlige tilbud.
Hvis du klikker "OK", kan det hende at vi viderefører data samlet inn via informasjonskapsler til tredjepart (til våre markedsføringspartnere). Hvis du ikke vil gå med på dette, begrenser vi oss til de essensielle informasjonskapslene. Mer informasjon og alle alternativer finner du i "Preferanser". Du kan tilpasse dette senere når som helst. Du kan finne ytterligere informasjon i vår databeskyttelseserklæring.