31 dagers pengene-tilbake-garanti GRATIS FORSENDELSEINNEN EUROPA
Nain Trading
Info om oss
Hjelpesenter
Service
Det som står skrevet med liten skrift

Vi tilbyr individuelle tilbud til bedrifter, butikker, hoteller eller andre bedrifter som ønsker å kjøpe tepper av høy kvalitet eller et større antall tepper.

Høyeste kvalitet, levende farger og lang levetid

Mye besøkte rom, som besøkes av dine kunder, gjester og partnere, fører med seg et helt spesielt krav. For rommene representerer foretaket ditt. Da er det helt naturlig at du vil investere i en høy kvalitet, som overbeviser og fascinerer spesielt lenge.

Et håndlagd orientteppe er det helt riktige valget, for å gi virkningen til foretaket ditt en dynamisk og elegant fasett. Ikke bare tilbyr de et tilsynelatende grenseløst fargespektrum, men teppene, som knyttes over flere måneder, er også robuste og kan uten problemer overlevei flere tiår uten nevneverdige spor etter bruk.

En fremtreden som overbeviser

Representerer du et hotell, en bedrift eller et selskap? Ta kontakt med oss for et individuelt tilbud. Enten det er ultramoderne, klassisk tradisjonell eller rett og slett elegant, har vi garantert den rette stilen for deg. Med vårt stadig voksende utvalg av et eksepsjonelt mangfoldig utvalg av tepper fra de viktigste landene i Midtøsten, kan vi gi deg et skreddersydd tilbud.

Slik imponerer du kundene dine med unike tepper, som ikke er tilgjengelige i nærmeste møbelvarehus og samtidig er vakre blikkfang. En innvestering lønner seg ikke bare på grunn av den høye kvaliteten og det at de er unike, men de fører også med seg en stabil verdi som du kan satse på

Nain Trading bruker informasjonskapsler slik at nettstedene våre kjører pålitelig og sikkert og for å vise deg relevant innhold og personlige tilbud.
Hvis du klikker "OK", kan det hende at vi viderefører data samlet inn via informasjonskapsler til tredjepart (til våre markedsføringspartnere). Hvis du ikke vil gå med på dette, begrenser vi oss til de essensielle informasjonskapslene. Mer informasjon og alle alternativer finner du i "Preferanser". Du kan tilpasse dette senere når som helst. Du kan finne ytterligere informasjon i vår databeskyttelseserklæring.