31 dagers pengene-tilbake-garanti GRATIS FORSENDELSEINNEN EUROPA
Nain Trading
Flash Sale: 10% rabatt på alt med kode: FLASH10
Info om oss
Hjelpesenter
Service
Det som står skrevet med liten skrift

Vårt garantiløfte:

Vi vet at teppene våre uten unntak er av den høyeste kvalitet, og det lover vi deg med en femårig garanti på våre håndknyttede tepper.

Et perserteppe holder seg livet ut

Enten det gjelder materiale eller knuter, får du det mest høyverdige håndarbeid fra Orienten hos oss. Du trenger altså heller ikke etter garantitiden å tenke på holdbarheten til teppet ditt.

Hvorfor vi gjør dette

Som et familieforetak har vi i flere generasjoner forhandlet de mest forskjelligartede tepper fra Orienten. Erfaringen har vist oss at kvalitet må jobbes hardt for og at man kan være stolt av denne. Med vår egen knytting i byen Nain i det tidligere Persia og en omfattende kvalitetskontroll, er vi stolte av den konstant fremragende kvaliteten på teppene våre.

Hvilke unntak er det?

Garantien er gyldig for allebtepper med unntak av alle Loom-knyttede tepper (die har betegnelsen „Loom“ i navnet). Vi kan dessverre ikke forsikre tegn på slitasje ved overbelastning eller feilbehandling av teppet. Hvis et teppe for eksempel kommer i kontakt med kjemikalier eller andre aggressive stoffer, kan vi ikke garantere dets holdbarhet.

Her kommer du til detaljene om garantien og benyttelse av denne.
Nain Trading bruker informasjonskapsler slik at nettstedene våre kjører pålitelig og sikkert og for å vise deg relevant innhold og personlige tilbud.
Hvis du klikker "OK", kan det hende at vi viderefører data samlet inn via informasjonskapsler til tredjepart (til våre markedsføringspartnere). Hvis du ikke vil gå med på dette, begrenser vi oss til de essensielle informasjonskapslene. Mer informasjon og alle alternativer finner du i "Preferanser". Du kan tilpasse dette senere når som helst. Du kan finne ytterligere informasjon i vår databeskyttelseserklæring.