31 dagers pengene-tilbake-garanti GRATIS FORSENDELSEINNEN EUROPA
Nain Trading
Flash Sale: 10% rabatt på alt med kode: FLASH10

Produktoversikt

Käsinsolmitut itämaiset matot ovat peräisin useilta eri alueilta, joilla mattoja on solmittu vuosisatojen ajan. Mattojen tyypit ovat yhtä erilaisia ​​kuin alkuperäpaikkojakin. Täältä löydät tärkeimmät kategoriat, jotka yleensä eroavat toisistaan ​​huomattavasti alkuperän, suunnittelun ja solmimistavan suhteen. Inspiroidu yksittäisten mattotyyppien kuvista.

Perserteppe Tradisjonelt

Perserteppe Tradisjonelt

Persiske tepper er beryktet og berømte. De er populære i hele verden. Det er ingen rett og ingen hemmelighet at kvaliteten er god. Håndknyttingen, naturfargene og ullgarnet er karakteristiske trekk ved disse teppene som har eksistert i flere hundre år. De er populære som aldri før med sine flotte tradisjonelle farger.

Tradisjon er et ord som betyr mye. Ved tepper er det en begrep for kvalitet og betyr : fineste ullgarn som blir knyttet til fantastiske tepper. De orientalske fargene kommer fra naturen og blir knyttet til fineste mønster som kjennetegner denne regionen. Rød, blå og beige er de dominerende fargene i orientalske tepper, men også fargerike tepper er typiske for denne regionen.

Vis alt: Perserteppe Tradisjonelt (25924)
Nain
Nain 6363 Tepper
Tabriz
Tabriz 4979 Tepper
Bidjar
Bidjar 3508 Tepper
Moud
Moud 2767 Tepper
Isfahan
Isfahan 984 Tepper
Kashan
Kashan 2238 Tepper
Qum
Qum 1814 Tepper
Kashmar
Kashmar 580 Tepper
Kerman
Kerman 618 Tepper
Mashhad
Mashhad 576 Tepper
Sarough
Sarough 1555 Tepper
Moderne Tepper

Moderne Tepper

Tiden flyr fort, og slik er det også med design. Utrykket av livsfølelsen endrer seg fra epoke til epoke. Du vil leve her og nå og ikke forbli i for i gårs ? Da er et moderne teppe et „must have“ for sesongen.

Et moderne teppe kan gjøre under i ditt hjem og bidra til tidsriktig design. Håndknyttet av beste materialer er et moderne orientalskteppe mer enn bare et gulvbelegg.

Vis alt: Moderne Tepper (15882)
Perser Gabbeh
Perser Gabbeh 6637 Tepper
Indo Gabbeh
Indo Gabbeh 905 Tepper
Ziegler Moderne
Ziegler Moderne 288 Tepper
Loom Gabbeh
Loom Gabbeh 1228 Tepper
Nepal
Nepal 48 Tepper
Belutsch Modern
Belutsch Modern 0 Tepper
Patchwork
Patchwork 944 Tepper
Vintage
Vintage 998 Tepper
Fargede tepper
Fargede tepper 114 Tepper
Designer tepper
Designer tepper 5845 Tepper
Berber
Berber 620 Tepper
Designer tepper

Designer tepper

Om dine forventninger er svært høye og det skal være eksklusivt, så er et design tepper det riktige for deg. Disse stilfulleHåndknyttede teppene lar ditt hjem virke mer eksklusivt. Det ekstra kicket gir mønstrene, fargene og formen. Ren begeistring!

Det finnes mange tepper. Disse er gjennomtenkt av designeren, stilfulle. Morderne og bevis på kreativitet.Designer-tepper er det riktige teppet for alle som ønsker noe mer enn et vanlig teppe. For de som vil være individuelle, men likevel ikke vil gå glipp av høy kvalitet. Designer tepper finnes i forskjellige størrelser og har mange bruksområder.

Vis alt: Designer tepper (5845)
Amazona
Amazona 12 Tepper
Damask
Damask 445 Tepper
Sadraa
Sadraa 1206 Tepper
Galaxy
Galaxy 4 Tepper
Panbézia
Panbézia 36 Tepper
Artisan
Artisan 28 Tepper
Ziegler Mahli
Ziegler Mahli 38 Tepper
Ziegler Design
Ziegler Design 113 Tepper
Arijana Design
Arijana Design 431 Tepper
Senses
Senses 49 Tepper
Gabbeh Design
Gabbeh Design 695 Tepper
Berber
Berber 620 Tepper
Nomaden tepper / Landsby-tepper

Nomaden tepper / Landsby-tepper

Nomaden-tepper og Landsby-tepper – naturlig skjønnhet

Mange persertepper med usedvanlig flotte mønstre og lysende farger blir knyttet hjemme og for hånd av nomader i deres landsbyer. Inspirasjonen til mange av mønstrene til disse orientteppene stammer fra naturen og er således unike.

Vis alt: Nomaden tepper / Landsby-tepper (10851)
Hamadan
Hamadan 2963 Tepper
Shiraz
Shiraz 605 Tepper
Belutch
Belutch 924 Tepper
Bakhtiar
Bakhtiar 431 Tepper
Senneh
Senneh 560 Tepper
Heriz
Heriz 994 Tepper
Afshar
Afshar 139 Tepper
Ghashghai
Ghashghai 3012 Tepper
Koliai
Koliai 190 Tepper
Lori
Lori 149 Tepper
Nahavand
Nahavand 134 Tepper
Patchwork / Vintage

Patchwork / Vintage

Om det skulle være noe litt mer annerledes, så ville et håndknyttet orienalsk teppe i patchwork eller vintage design være noe? Patchwork er gamle tepper som er satt sammen til et nytt og har et flott design. Vintage tepper er populære hos motefans, de passer veldig godt til moderne innredning.

Hva du liker best er opptil deg, et spennende design finner du i disse teppene. Vi har det riktige teppet for deg. Vær modig. et patchwork eller vintage teppe gir ditt hjem en nytt løft.

Vis alt: Patchwork / Vintage (2329)
Patchwork
Patchwork 944 Tepper
Vintage
Vintage 998 Tepper
Kilim Patchwork
Kilim Patchwork 387 Tepper
Gumbad / Golestan

Gumbad / Golestan

Det er ingen tilfeldighet at de persiske teppene har et godt rykte. De er alle fra Persia, fra Iran. Håndknyttede orientalske tepper er kjent for sin gode kvalitet. Også teppene fra Pakistan og India overbeviser i kvaliteten. Gumbad og Golestan tepene er ingen unntak. De er inspiriert av teppene fra den kjente tepperegionen Tabriz. De har enten et floralt allover design(Golestan, (inspirert av Tabriz Farahan) eller geometriske former(Gumbad, Tabriz Gumbad). De er redusert i fargene og virker dermed litt mer tilbakeholdene enn de andre orientalske teppene. Takket være de gode materialene er en lang levetid garantert.

Vis alt: Gumbad / Golestan (178)
Golestan
Golestan 150 Tepper
Gumbad
Gumbad 28 Tepper
Arijana / Mamluk

Arijana / Mamluk

At teppet er enestående er et trekk som er svært verdifullt. Dette gjelder for neste alt i verden, også for orientalske tepper. Teppet er enestånde på grunn av den flotte håndverkskunsten som ligger bak og den fine knyttingen. De flotte materialene understreker verdien på dette teppet og gjør det til et samleobjekt. Teppefans fasineres derfor av disse teppene. Ta vare på denne fasinasjonen. Moderne eller med klassisk med mønster inspirert fra palasser, ornamenter,orientalske tepper kann ikke overgås i sin bredde av forskjellig design. Derfor passer de til all type innredning og stil. Lek med fargene og gi hjemmet ditt det lille ekstra.

Håndknyttede orientalske tepper somArijana eller Mamluk tepper er laget av ren håndtverkskunst. Håndknyttingen tar flere måneder hvis teppet er tykt. Dette gjør teppene svært verdifulle. Kvaliteten er heller ikke sammenlignbar med industriell produserte tepper.

Arijana og Mamluk tepper består av kjente persiske mønster og gir dermed innredningen en snev fra det fjerne østen. De typiske fargene og utvaskingen med steiner gir disse teppene det lille ekstra.

Vis alt: Arijana / Mamluk (2246)
Mamluk
Mamluk 201 Tepper
Moghol
Moghol 0 Tepper
Arijana Klassik
Arijana Klassik 631 Tepper
Arijana Design
Arijana Design 431 Tepper
Arijana Bakhtiari
Arijana Bakhtiari 193 Tepper
Arijana Shaal
Arijana Shaal 817 Tepper
Ziegler

Ziegler

Ziegler-tepper er etterlikninger av de klassiske persiske teppene. For å gi teppene en antikk look, blir de bleket i solen og gnidd med steiner.

Det var en engelsk foretningsmann som startet med teppeproduksjonen i Persia etter økt etterspørsel. Til å begynne med ble det produsert billigere modeller som hadde et felles problem : fargen bleknet raskt. Dette kjennetegnet ble svært populært, slik at importier fra Pakistan og andre land begynte å kopiere Ziegler teppene. Tepper med høyere kvalitet ble knyttet og slik ble Ziegler teppene vi finner i dag til.

Vis alt: Ziegler (5076)
Ziegler Klassik
Ziegler Klassik 1536 Tepper
Ziegler Mahli
Ziegler Mahli 38 Tepper
Kasak
Kasak 925 Tepper
Ziegler Moderne
Ziegler Moderne 288 Tepper
Ziegler Colored
Ziegler Colored 46 Tepper
Kilim

Kilim

Kelim teppene er ikke knyttet, men vevet av nomader fra Afghanistan, Iran, Tyrkia, Kaukasus og fra det turkmenske området. De har ingen flor, derfor bærer de navnet flatvev. Opprinnelig var disse teppene ment som duker eller kun for å pynte gulv i teltene til nomadene. I det siste århundre har disseflatvevde teppene også funnet sin plass hos teppeelskere i Europa.

Vis alt: Kilim (8213)
Kilim Fars
Kilim Fars 3611 Tepper
Kilim Afghan
Kilim Afghan 3625 Tepper
Kelim Rosen
Kelim Rosen 127 Tepper
Kelim Himalaya
Kelim Himalaya 31 Tepper
Kelim Mosaik
Kelim Mosaik 0 Tepper
Kilim Patchwork
Kilim Patchwork 387 Tepper
Kilim Soozani
Kilim Soozani 31 Tepper
Soumak
Soumak 61 Tepper
Kilim Moderne
Kilim Moderne 455 Tepper
Nimbaft
Nimbaft 242 Tepper
Kelim Kordi
Kelim Kordi 121 Tepper
Kelim Turkish
Kelim Turkish 1 Tepper
Kelim Design
Kelim Design 1755 Tepper
Kelim Afghan Heritage
Kelim Afghan Heritage 1567 Tepper
Kelim Senneh
Kelim Senneh 228 Tepper
Kelim Berber Design
Kelim Berber Design 129 Tepper
Afghan / Pakistan

Afghan / Pakistan

Vis alt: Afghan / Pakistan (10977)
Afghan Akhche
Afghan Akhche 586 Tepper
Tree of Life
Tree of Life 5 Tepper
Kasak
Kasak 925 Tepper
Kilim Afghan
Kilim Afghan 3625 Tepper
Khal Mohammadi
Khal Mohammadi 900 Tepper
Pakistan 2 & 3 Ply
Pakistan 2 & 3 Ply 727 Tepper
Russia

Russia

Mange er ikke bevisste over at det blir knyttet tepper av høy kvalitet i Kaukasus eller Russland. Begge regionene ser tilbake på en lang teppetradisjon. Vi finner ofte geometriske mønster som ikke er av like luxeriøs kvalitet som de kjente persiske teppene fra Nain eller Tabriz, men likevel er det gode tepper som egner seg til mange bruksområder.

Hvis du ser etter noe annet enn et persisk teppe, bør du ta en titt på teppene fra Russland og Kaukasus. Kanskje er det noen som passer for deg.

Vis alt: Russia (207)
Russia
Russia 72 Tepper
Turkaman
Turkaman 758 Tepper
Azerbaijan
Azerbaijan 146 Tepper
Baku
Baku 2 Tepper
Indiske Tepper

Indiske Tepper

Den indsiske teppeproduksjonen begynte antagligvis i det 16. Århundre. Teppeknytterkunsten her startet med stormongulen Akab som ønsket persiske tepper til sitt palass. Indiske tepper blir i dag produsert i et stort antall og mønstrene ligner på persiske eller kinesiske mønster. Kvaliteten på disse teppene er svært varierende.

Likevel finnes det mange flotte tepper fra India. Vi finner også moderne mønster i Indiske tepper som er inspirert fra Europa. India er et av de største eksportlandene for billige tepper. Kjente indiske tepper er Amritsar og Jauipur. Andre kjente baserer på persiske teppe navn og selges under navnet Indisk-Gabbeh eller Indo Bidjar.

Vis alt: Indiske Tepper (3397)
Indo Bidjar
Indo Bidjar 197 Tepper
Indo Herati
Indo Herati 96 Tepper
Indo Ghom
Indo Ghom 39 Tepper
Indo Kashan
Indo Kashan 133 Tepper
Indo Sarough
Indo Sarough 220 Tepper
Indo Mir
Indo Mir 159 Tepper
Indo Nain
Indo Nain 50 Tepper
Indo Tabriz
Indo Tabriz 538 Tepper
Kina

Kina

I flere århundre har det blitt knyttet tepper også i Kina. Det kinesiske riket ser tilbake på en lang tradisjon med teppehandel. Det var det keiseriske hoffet beordret å knytte Kinesiske tepper,disse skulle ha mønster som lignet mønstrene i porselensmaleriene.

I over to tusen år har kinesiske tepper eksistert. Denne lange tradisjonen er en bevis på god kvalitet i kinesiske tepper. Motivene er hentet fra kinesisk kultur. Drager, religiøse mønster finner vi igjen i disse teppene. I dag er mønster-utvalget langt større, dermed blir teppene også orientalsk inspirert. De asymmetrisk knyttede teppene blir produsert med doble kjedetråder. De fleste Kinesiske teppene har Kinesiske navn som kommer fra produksjonsstedet. De kann for eksempel ha navn som „Peking“. Viktig å bemerke er at de gamle Kinesiske teppene er svært tykke og laget av tykt robust ullgarn, samtidig som de er svært myke.

Vis alt: Kina (671)
Kina Antikk
Kina Antikk 29 Tepper
Kina silke
Kina silke 358 Tepper
Kilim Soozani
Kilim Soozani 31 Tepper
China Wool
China Wool 257 Tepper
Gabbeh

Gabbeh

Gabbeh-tepper er sannsynligvis de mest kjente håndknyttede orientalske teppene . Disse teppene er svært simple og inneholder lite mønster. De er laget av Ghaschghai nomader i Iran og manufakturer i India. De er inspirert fra naturen. Navnet er ikke tilfeldig, Gabbeh betyr „rå“ eller „naturlig“ på persisk.

Disse relativt tykkemoderne orientalske teppene (høyde: opptil 2,5cm) passer til nesten hver innredning og egner seg til et leke-teppe for barn. De Moderne persiske Gabbeh teppene blir farget inn med plantefarger og dermed lages det et fargerikt mønster. Europeisk innflytelse er tydelig å se. Den lave knutetettheten på 40.000- 50.000 knuter produserer dekorative elementer fra naturen. Det finnes også Gabbeh tepper som viser geometriske flater og former.

Vis alt: Gabbeh (8765)
Perser Gabbeh Normal
Perser Gabbeh Normal 1117 Tepper
Perser Gabbeh Loribaft
Perser Gabbeh Loribaft 5076 Tepper
Perser Gabbeh Nomaden
Perser Gabbeh Nomaden 388 Tepper
Gabbeh Design
Gabbeh Design 695 Tepper
Gabbeh Kashkuli
Gabbeh Kashkuli 442 Tepper
Gabbeh Rizbaft
Gabbeh Rizbaft 11 Tepper
Perser Gabbeh Antik
Perser Gabbeh Antik 93 Tepper
Indo Gabbeh Normal
Indo Gabbeh Normal 263 Tepper
Indo Gabbeh Loribaft
Indo Gabbeh Loribaft 642 Tepper
Gabbeh Bambus Silk
Gabbeh Bambus Silk 7 Tepper
Loom Gabbeh Lori
Loom Gabbeh Lori 263 Tepper
Loom Gabbeh Normal
Loom Gabbeh Normal 840 Tepper
Design Loom Shine
Design Loom Shine 176 Tepper
Silketeppe

Silketeppe

Dette stoffet er en drøm. Få stoff skaper så mye begeistring som silke. Mykheten og elegansen finner du neppe i andre stoff. Tepper av silke er luxsus for føttene og lyser opp alle rom.

Orientalske tepper finnes ikke bare av ull. De finnes også i silke. Som for eksempel av fineste Kaschmir silke, ekte Gnom silke eller kinesisk silke av hør kvalitet.. Silke gir teppene den uslåelig gode kvaliteten. Detter er ren lykke for alle som har råd til et slikt teppe. Det står for så mye. Det er så verdifullt, at man før i tiden reiste rundt halve kloden for å hente et slikt teppe til monarkene. Silkeveien bærer ikke av tilfeldighet dette navnet. Silken produseres av larver og kann ikke sammenlignes med noe annet stoff..

Vis alt: Silketeppe (2681)
Qum Silke
Qum Silke 1289 Tepper
Kashmir Silke
Kashmir Silke 832 Tepper
Kina silke
Kina silke 358 Tepper
Nain Seide
Nain Seide 16 Tepper
Kashan Seide
Kashan Seide 4 Tepper
Hereke
Hereke 158 Tepper
Eksklusive tepper

Eksklusive tepper

Liker du exklusivt kvalitetesarbeid? teppeknytterkunsten tilbyr beste håndarbeide av de beste materialiene. Detter er selvfølgelig noe som gir utslag på prisen. Kun det beste i topp kvalitet og noe ikke alle kan ha.

Det kann ikke alltid være billig. Selvfølgelig kann man finne kompromisser på mange områder, men i et teppe vil du neppe inngå kompromisser? Da er et exklusivt teppe av beste kvalitet akkurat det riktige for deg. La deg begeistre av det flotte håndverket og exklusiviteten. Bli imponert av ullet og silken disse teppene er knyttet av. Tepper med høyest knutetetthet og flott design.

Vis alt: Eksklusive tepper (5758)
Qum Silke
Qum Silke 1289 Tepper
Isfahan Luksus
Isfahan Luksus 661 Tepper
Nain 6La
Nain 6La 1344 Tepper
Tabriz 50/70/90
Tabriz 50/70/90 3421 Tepper
Antikke tepper

Antikke tepper

Vintage er in. Det har det vært i flere år. Ting får se litt eldre og slitt ut. I kombinasjon med nye møbler gir antikke tepper en flott effekt. Historien teppet forteller, begeistrer enhver teppe entusiast.

Et antikt teppe har en lang historie. For å holde lenge må teppet være av god kvalitet. Livet setter spor, også tepper er inget unntak.Antikke orientalske tepper lever av disse sporene tiden har gitt. Dette gir teppet den flotte looken.

Vis alt: Antikke tepper (3095)
Sarough Antikk
Sarough Antikk 256 Tepper
Keshan Antikk
Keshan Antikk 205 Tepper
Kina Antikk
Kina Antikk 29 Tepper
Kerman Antikk
Kerman Antikk 112 Tepper
Usak
Usak 79 Tepper
Agra
Agra 8 Tepper
Nain

Nain

De tradisjonelle Nain teppene er noen av verdens flotteste tepper og kjennetegnes ved de orientalske trekkene. De blir knyttet i ørkenbyen Nain. Den typiske blå-hvite fargene med som regel en medaljong i midten virker svært elegante. Den gode kvaliteten til disse Nain løperne og teppene viser seg gjennom ullkvaliteten og knutetettheten. Teppene blir prodeusert med silke og består ofte av over en million knuter.

For Nain teppene er det innført en egen betegnelse som gjenspeiler den gode kvaliteten. Hver kjedetråd har et bestemt antall lag med tråder, disse skiller kvaliteten og eksklusiviteten til disse teppene. Det persiske ordet for „lag“ er „La“. Jo laver „La“ tallet er, (12La, 9La, 6La, 4La), jo mer komplisert er knyttingen. Nain 4La har den absolutt høyeste kvaliteten og teller dermed til verdens fineste tepper. Fremstillingen er særdeles komplisert, slik at det kun finnes få 4La tepper disse blir av denne grunnen svært sjeldne og høyt respektert av teppekjennere.

Med nesten en million knuter ligger ikke Nain 6La langt bak 4La, også i disse teppene blir det brukt silke for å fremheve mønsteret. Knyttingen er like komplisert og blir til et symmetrisk bilde.

Også Nain 9La gjenspeiler det tradisjonelle teppet selvom ikke knutetettheten er like høy. Her finnes det praktfulle tepper som gir ditt hjem det lille ekstra.

Vis alt: Nain (6363)
Nain 12La
Nain 12La 2140 Tepper
Nain 9La
Nain 9La 3029 Tepper
Nain 6La
Nain 6La 1344 Tepper
Habibian
Habibian 54 Tepper
Akhavan
Akhavan 3 Tepper
Indo Nain
Indo Nain 50 Tepper
Nain Seide
Nain Seide 16 Tepper
Qum

Qum

Høyesete kvalitet, beste korkull, hyppig bruk av silke- detter er Ghom tepper. Disse praktfulle persiske teppene overbeviser alle teppefans. De som søker luksus, finner det her. Ghom-teppene blir fremstilt i Iransk helligste byer og består delvis av ren silke(Ghom-silke).

Ghom og teppe– en forbindelse med de høyeste kvalitetskravene. Den svært høy knutetettheten og ullgarn av beste kvalitet er grunnlaget for den gode teppekvaliteten til Ghom teppene. Teppene har mye mønster fra plante og dyreverdenen og medaljonger. Teppene stråler i alle mulige farger. Et hvert rom blir livlig med et Ghom teppe. De som elsker Iranske tepper og luksus vil elske dette teppet.

Vis alt: Qum (1814)
Qum Kork
Qum Kork 511 Tepper
Qum Silke
Qum Silke 1289 Tepper
Tabriz

Tabriz

Det vakre Persiske teppet Tabriz er håndknyttet i det nordvestlige Iran, i håndverksbyen med samme navn, Tabriz, også kjent som Tabriz. Teppeprodusentene der går generasjoner tilbake, noe som gjør Tabriz til et av de eldste teppesentrene i verden. Populære varer fra Tabriz er også veggteppene som er knyttet med stor forsiktighet

Vis alt: Tabriz (4979)
Tabriz Village
Tabriz Village 1032 Tepper
Tabriz 40Raj
Tabriz 40Raj 200 Tepper
Tabriz 50Raj
Tabriz 50Raj 3060 Tepper
Tabriz 60Raj
Tabriz 60Raj 287 Tepper
Tabriz 70Raj
Tabriz 70Raj 55 Tepper
Tabriz 80Raj
Tabriz 80Raj 18 Tepper
Indo Tabriz
Indo Tabriz 538 Tepper
Tabriz 90Raj
Tabriz 90Raj 1 Tepper
Tabriz Mahi
Tabriz Mahi 656 Tepper
Tabriz Gumbad
Tabriz Gumbad 16 Tepper
Tabriz Art
Tabriz Art 70 Tepper
Mohammad Hossein Benam
Mohammad Hossein Benam 0 Tepper
Tradisjonelle Orientalske & Persiske Tepper

Tradisjonelle Orientalske & Persiske Tepper

Vis alt: Tradisjonelle Orientalske & Persiske Tepper (56192)
Perserteppe Tradisjonelt
Perserteppe Tradisjonelt 25924 Tepper
Nomaden tepper / Landsby-tepper
Nomaden tepper / Landsby-tepper 10851 Tepper
Gumbad / Golestan
Gumbad / Golestan 178 Tepper
Arijana / Mamluk
Arijana / Mamluk 2246 Tepper
Ziegler
Ziegler 5076 Tepper
Kilim
Kilim 8213 Tepper
Afghan / Pakistan
Afghan / Pakistan 10977 Tepper
Russia
Russia 207 Tepper
Kina
Kina 671 Tepper
Indiske Tepper
Indiske Tepper 3397 Tepper
Silketeppe
Silketeppe 2681 Tepper
Antikke tepper
Antikke tepper 3095 Tepper
Interiør stil tepper

Interiør stil tepper

Leter du etter riktig teppe for din interiørdesign stil? Vi har satt sammen de mest populære stilene for deg og gjort et utvalg av matchende tepper tilgjengelig. Enten Boho Chic , Industriell stil, Greenery stil eller rett og slett Scandinavian , finner du et fantastisk utvalg av unike og rimelige tepper. Hvis din individuelle farge preferanse eller størrelsen trengte tid ikke eksisterer, så bare ta en titt i vår kryss teppe kategori . Der tilbyr vi et ufiltrert sortiment som er rangert blant de største produktene over hele verden.

Vis alt: Interiør stil tepper (3269)
Tepper Etno innredning stil
Tepper Etno innredning stil 1517 Tepper
Tepper Greenery stil
Tepper Greenery stil 221 Tepper
Industriell stil tepper
Industriell stil tepper 219 Tepper
Skandinavisk stil tepper
Skandinavisk stil tepper 833 Tepper
Bohemian stil tepper
Bohemian stil tepper 884 Tepper
Tepper fløyelmøbler
Tepper fløyelmøbler 212 Tepper
Moderne og valgt av interiørdesignere
Moderne og valgt av interiørdesignere 210 Tepper
Country stil tepper
Country stil tepper 497 Tepper
Middelhavsstil tepper
Middelhavsstil tepper 624 Tepper
Barok stil tepper
Barok stil tepper 276 Tepper
Tepper til veggen
Tepper til veggen 647 Tepper
Klassisk design

Klassisk design

Moderne stil hører ikke hjemme hos deg? Du lar deg begeistre av det klassiske. ikke bare den klassiske epoken, men også gjenstander som er „klassiske“? Da bør du se på disse teppene, håndknyttede og klassiske i designet. Et passende teppe finner du helt sikkert.

Ikke alle trenger det moderne. Noen ser skjønnheten i klassisk design eller om du er fan av det moderne kann du med et håndknytted teppe i klassisk design sette et individuell preg på boligen din? Vil et klassiske mönstret håndknyttet teppe er av høy kvalitet være godt egnet.

Vis alt: Klassisk design (41501)
Med medaljong
Med medaljong 26885 Tepper
Allover Design
Allover Design 12612 Tepper
Blomster
Blomster 25256 Tepper
Figural
Figural 776 Tepper
Felt
Felt 2179 Tepper
Geometriske
Geometriske 14066 Tepper
Nomader
Nomader 1758 Tepper
Livets
Livets 1901 Tepper
Jakt mønster
Jakt mønster 83 Tepper
Speilet mønster
Speilet mønster 679 Tepper
Store Ornamenter
Store Ornamenter 497 Tepper
Herati Design
Herati Design 8292 Tepper
Butejeghe
Butejeghe 102 Tepper
Moderne Design

Moderne Design

Det moderne skyter raskt frem. Det blir ikke stående, er i bevegelse, og er tiden forut. Om du liker dette bør du legge vekt på moderne møbler.Moderne orientalske tepper bringer inn i en annen epoke. Virkningen av teppene er svært gode når vi kombinerer de riktig. Støvete gamle møbler kann i kombinasjon med et moderne teppe se ut som de nyeste moderne designkreasjonene. Det kommer ann på hva man gjør ut av det. Du bør se på dissehåndknyttede teppene i moderne design.

Vis alt: Moderne Design (13495)
Én farge
Én farge 2236 Tepper
Rutete
Rutete 2079 Tepper
Stripe
Stripe 5693 Tepper
Minimal design
Minimal design 3257 Tepper
Fargerik design
Fargerik design 1913 Tepper
Abstrakt
Abstrakt 2574 Tepper
Orientalsk dekor

Orientalsk dekor

Orienten er fantasifull. med fargene og mønstrene kann man drømme seg bort. Om det er ønsket er et håndknyttet veggteppe eller ensitte mulighet fra Kelim verdt en tanke.

Orienten har en spesiell virkning. Hva det kommer av er vanskelig å si. Er det fargene som harmonerer så praktfullt med hverandre? Er det tradisjonen som begeistrer, antaglig er det en kombinasjon av mange ting. Tepper med orientalsk flair har en virkning som ikke er sammenlignbar. Pust inn luften fra orienten også i ditt hjem.

Vis alt: Orientalsk dekor (513)
Veggtepper
Veggtepper 355 Tepper
Teppe Pute
Teppe Pute 190 Tepper
Spesialtilbud

Spesialtilbud

Utvalgte perser- og orienttepper til utrolige priser. Orienttepper på spesialtilbud!

Vis alt: Spesialtilbud (6322)
Nain Trading bruker informasjonskapsler slik at nettstedene våre kjører pålitelig og sikkert og for å vise deg relevant innhold og personlige tilbud.
Hvis du klikker "OK", kan det hende at vi viderefører data samlet inn via informasjonskapsler til tredjepart (til våre markedsføringspartnere). Hvis du ikke vil gå med på dette, begrenser vi oss til de essensielle informasjonskapslene. Mer informasjon og alle alternativer finner du i "Preferanser". Du kan tilpasse dette senere når som helst. Du kan finne ytterligere informasjon i vår databeskyttelseserklæring.