31 dagers pengene-tilbake-garanti GRATIS FORSENDELSEINNEN EUROPA
Nain Trading
Flash Sale: 10% rabatt på alt med kode: FLASH10
Info om oss
Hjelpesenter
Service
Det som står skrevet med liten skrift

Vårt kvalitetsløfte:

I 31 dager etter å ha mottatt teppet kann du uten å oppgi noen grunn sende det tilbake til oss igjen og få pengene tilbake.

Ser teppet bra ut, men passer likevel ikke perfekt til innredningen din? Slett ikke noe problem, for vi vet hvor viktig det er at du er fornøyd med valget ditt. Enten du handler i butikk eller på nett, er det ikke alltid lett å se for seg til hvordan teppet tar seg ut i hjemmet ditt. Derfor kan du hos oss levere teppet tilbake igjen til oss innen 31 dager etter at du har mottatt det. Etter at vi har mottatt det, overfører vi summen tilbake igjen til kontoen din.

Hvordan fungerer returen?

Etter en kort melding ti en av kontaktmuligheten våre, som per e-post eller telefon, lager vi din personlige tilbakesendelsesetikk til deg, samt en link der du kan følge tilbakesendelsesforløpet. Tidspunktet for overrekkelsen til logistikksenteret vårt kann du selvfølgelig velge selv. Ved gjenmottagelsen av teppet innleder vi omgående refusjonen av kjøpssummen til kontoen din. Hvis ønskelig, endrer vi også gjerne bestillingen din om du har funnet et alternativ i butikken vår.

Hvilke unntak er det?

Det er kun tepper laget etter ønske, som du har gitt oss i oppdrag å lage, som er utelukket fra retur, Etthvert teppe må ved retur være i en tilstand det ikke er noe å utsette på

Nain Trading bruker informasjonskapsler slik at nettstedene våre kjører pålitelig og sikkert og for å vise deg relevant innhold og personlige tilbud.
Hvis du klikker "OK", kan det hende at vi viderefører data samlet inn via informasjonskapsler til tredjepart (til våre markedsføringspartnere). Hvis du ikke vil gå med på dette, begrenser vi oss til de essensielle informasjonskapslene. Mer informasjon og alle alternativer finner du i "Preferanser". Du kan tilpasse dette senere når som helst. Du kan finne ytterligere informasjon i vår databeskyttelseserklæring.