31 dagers pengene-tilbake-garanti GRATIS FORSENDELSEINNEN EUROPA
Nain Trading
Info om oss
Hjelpesenter
Service
Det som står skrevet med liten skrift

Vilkår og betingelser

Omfang

Følgende vilkår og betingelser gjelder for alle bestillinger via nettbutikken vår fra forbrukere og gründere.

En forbruker er enhver fysisk person som inngår en juridisk transaksjon for formål som hovedsakelig verken er kommersielle eller selvstendig næringsdrivende. Entreprenør er en fysisk eller juridisk person eller et partnerskap med rettslig handleevne som ved inngåelse av en rettslig transaksjon handler i utøvelsen av sin kommersielle eller uavhengige yrkesaktivitet.

Disse vilkårene og betingelsene gjelder også for fremtidige forretningsforhold med gründere, uten at vi trenger å referere til dem på nytt. Hvis gründeren bruker motstridende eller utfyllende generelle vilkår og betingelser, blir deres gyldighet herved motsagt; de blir kun en del av kontrakten hvis vi uttrykkelig har samtykket til dette.

Kontrakt

Kjøpskontrakten er inngått med Nain Trading GmbH.

Presentasjonen av produktene i nettbutikken representerer ikke et juridisk bindende tilbud, men en uforpliktende nettkatalog. Kontrakten inngås når du godtar tilbudet for varene i handlekurven ved å klikke på bestillingen knapp. Umiddelbart etter sending av bestillingen vil du motta en ny bekreftelse på e-post. Med denne e-postbekreftelsen har kjøpekontrakten kommet i stand. Kontraktsspråket er tysk. Hvis du velger et annet språk, vil du bli tatt ut av butikken og henvist til den landsspesifikke siden.

Pris

Alle prisene er inkl merverdiavgift (moms), ved levering utenfor EU vil vi ikke beregne tollavgift, skatt eller gebyrer. Tilleggskostnader for levering kan opptre og vil bli meddelt separat. Vi forbeholder oss retten til å tilpasse prisene etter valutakursendringer og andre faktorer på verdensmarkedet.

Leveringsbetingelser

I samarbeid med våre logistikkpartnere UPS/FedEx/DPD sender vi tepper i hele verden.

Bestillingene som blir gjort innen kl 14 på hverdager behandler vi samme dagen . Leveringtiden er 1-4 ukedager. Sendingen vil bli levert mellom kl 9:00 og kl 17:00 på virkedagene.

for å se de enkelte leveransereglene for ditt land, velg ditt land fra listen:

780kr ved bestillinger under 650kr
650kr ved bestillinger under 1.950kr
520kr ved bestillinger under 3.250kr
Ingen forsendelseskostnader ved bestillinger over 3.250kr

31 dager åpent kjøp

For alle tepper som blir bestillt hos Nain Trading gjelder angrettsregler og en frivillig tilbakesending av varen. Den frivillige returneringsretten starter etter endt angrerett og ender 31 dager etter mottatt vare. Dato fra dagen du sender varen gjedler. En forutsetning for frivillig tilbakesendelse, er at varen ble bestilt som prøve og at den blir sendt tilbake i ubrukt tilstand og uten skader på orginalforpakningen eller en tilsvarende lik forpakkning. Vil du benytte deg av vår retur service, kontakter kundeservice over e-post ([email protected]) eller over telefon. Har du ingen mulighet til å printe ut returetikette, kann vi også sende deg dokumentene i posten. Den frivillige tilbakesendingsretten gjelder ikke for gavekort.

Kostnadene for tilbakesending fra Norway Betales av kunden. Vi tilbyr en forsikret tilbakesending gjennom Nain Trading til prisen 650kr.

Tilbakesendings adresse : Nain Trading GmbH Brook 7 20457 Hamburg Deutschland

tilbakebetaling av returkostnadene følger på samme vis som betalingen ble utført, for eksempel over kredittkort hvis varen ved bestilling ble betalt over kredittkort eller overføring på din konto.

din generelle angrerett vil ikke være berørt av våre individuelle angrerettsregler og returregler. De generelle angrettsreglene gjelder til fristen for angreretten løper ut, våre tilleggsregler har ingen innvirkningen på de generelle angrerettreglene.

For å se returreglene for et annet land, velg gjeldene land fra listen:

Garanti

Naturligvis gir vi garanti på alle våre tepper. Garantien gjelder i 1 år fra datoen teppet ble levert. Blir garantien benyttet av kunden og det viser seg at feilen skyldes ytre skade, må kundne bære kostnadene for reperasjonen selv, siden slike feil ikke dekkes av garantien. Vårt personal avgjør om feilen er en produksjonsfeil eller er en skade etter bruk av kunden. Fraktkostnadene blir overtatt av Nain Trading ved en garantisak.

Betaling

Nain Trading bruker SSL (Secure Socket Layer) for dataoverføring i bestillingsprosessen, dermed er dine personlige data beskyttet under bestillingen, også banker bruker denne form for sikkerthet på nett.

du kan velge mellom disse forskjellige betalingsmetodene hos Nain Trading :

- PayPal

Du betaler regningen over PayPal. Du må være registrert der for å vertifisere betalingen. Mer info får du under bestillingen.

- Kredittkort

- Klarna

- Betal i forkant / bankoverføring

- Betaling ved levering

Bedrifter innenfor EU

Bedrifter utenfor Tyskland med et gyldig EU-Momsnummer (VAT nummer) blir ikke belastet med moms. Ønsker du dette, vennligst kontakt vår kundeservice over Epost ([email protected]) eller over telefon.

Boksadresser

Vi leverer ikke til Postboksadresser

Transportskader

Synlig skade på varen, må meldes til UPS/FedEx/DPD/DHL direkte når du mottar varen og oppdager skaden.

Ektehetsserifikat

Vi garanterer at det leverte teppet er håndknyttet. For hvert håndknyttede teppe med en verdi over 2.600kr medfølger et ektehetssertifikat. For et teppe under 2.600kr kan vi sende med et ektehetsertifikat på etterspørsel..

Vareeieren

Varen tilhører oss inntil hele summen er betalt.

Online-klage

Online klage Art. 14 Abs. 1 ODR-VO: den europeiske kommisjonen har utarbeidet en plattform for onlineklager, du finner dette under : http://ec.europa.eu/consumers/odr/ finne.

Avsluttende bestemmelser

Tysk lov gjelder. Dette lovvalget gjelder kun for kunder i den utstrekning den gitte beskyttelsen ikke trekkes tilbake av ufravikelige bestemmelser i loven i landet der den respektive kunden har sitt vanlige opphold (begunstigelsesprinsippet).

Hvis du ikke er en forbruker, men en forhandler, en juridisk enhet under offentlig lov eller et spesialfond under offentlig lov, er vårt forretningssted jurisdiksjonsstedet og utførelsen for alle tjenester som oppstår fra forretningsforholdet med oss . Det samme gjelder saker der du ikke har et generelt vernetingsted i Tyskland eller EU, samt saker der ditt bosted eller vanlige opphold ikke er kjent på tidspunktet for saksbehandlingen. Myndigheten til å anke til domstolen ved et annet lovlig jurisdiksjonssted forblir upåvirket.

FNs bestemmelser Kjøpsloven er uttrykkelig ikke gjeldende.

Nain Trading bruker informasjonskapsler slik at nettstedene våre kjører pålitelig og sikkert og for å vise deg relevant innhold og personlige tilbud.
Hvis du klikker "OK", kan det hende at vi viderefører data samlet inn via informasjonskapsler til tredjepart (til våre markedsføringspartnere). Hvis du ikke vil gå med på dette, begrenser vi oss til de essensielle informasjonskapslene. Mer informasjon og alle alternativer finner du i "Preferanser". Du kan tilpasse dette senere når som helst. Du kan finne ytterligere informasjon i vår databeskyttelseserklæring.