31 dagers pengene-tilbake-garanti GRATIS FORSENDELSEINNEN EUROPA
Nain Trading
Flash Sale: 10% rabatt på alt med kode: FLASH10
Info om oss
Hjelpesenter
Service
Det som står skrevet med liten skrift

Vi leverer den beste kvaliteten hjem til deg.

Vi er en familiebedrift som har levert eksklusivt håndlagde orientalske tepper av høyeste kvalitet direkte til våre kunder siden 1998. Vår "hjemmehavn" er det historiske lagerdistriktet i Hamburg. Hamburg er fortsatt det viktigste knutepunktet for orientalske tepper i den vestlige verden. Håndlagde tepper fra alle orientalske regioner ankommer havnen i Hamburg hver dag for å bli behandlet og eksportert til hele verden.

Vi har vokst jevnt og trutt siden 1998 og kan presentere deg med et enormt utvalg av utvalgte individuelle stykker. Vi jobber gjerne hver dag for å gjøre nettkjøpet av våre førsteklasses tepper enda mer håndgripelig for deg. Med vår mange års erfaring tilbyr vi deg utmerket ekspertise og den beste servicen for alt som har med kjøp av tepper å gjøre. Fra ekspert og personlig rådgivning over telefon til skreddersydd knute av et teppe i henhold til dine individuelle spesifikasjoner, vi følger deg gjerne med alle dine spørsmål og ønsker - til du har funnet det perfekte teppet for deg.

Vi gleder oss til å møte deg!

KVALITET

Våre tepper er knyttet utelukkende for hånd og kommer fra en kontrollert produksjon med vår godkjenning på at den er ekte.

NÆRHET TIL KUNDEN

Vi elsker å være nærme kundene våre, veilede dem med kunnskapen vår , og dele helt spesielle produkter med dem

INNOVASJON

Vårt unge team jobber konstant med nye ideer til hvordan man kan utforme onlinekjøpet slik at det blir lettere for deg å se for deg hvordan teppet vil ta seg ut i ditt hjem

Nøkkelteamet

Vi er et sterkt team som ikke kan få nok av gode tepper og har mye moro av dem

Dr. Soheila Kassaeiyannaeiny

Daglig leder

Reza Naeini

Daglig leder

Dr. Ali Naeini

Management, IT & finans

Amin Naeini

CEO & Management, salg

Elahe Gholami

Interiør- og Teppedesigner

Nele Naeini

prosjektledelse

Bastian Wilde

Management, markedsføring

Denis Brunschede

SEO Management og kundeservice

Furmoly Ahmadzaki

Management, Logistic

Oliver Baumann

Ledelse sosiale medier

Bli kjent med oss

På videoen vår får du vite alt om butikken vår, om visjonen vår og hvor teppet ditt kommer fra

Nain Tradings etiske prinsipper: Beste arbeidsforhold for teppevevere

Vi elsker virkelig våre håndknyttede tepper.

Og slik at denne kjærligheten er i dem, mener vi at de bør produseres under rettferdige forhold. Vi støtter derfor arbeidsforholdene til Den internasjonale arbeidsorganisasjonen (ILO) og prinsippene nedfelt i FNs barnekonvensjon (CRC).


Vi velger også kun de teppeleverandørene som oppfyller de strenge kriteriene og beviselig tar hensyn til dem i sin produksjon. Regelmessige kontroller utført av oss sikrer denne prosessen. Barnearbeid var en gang kulturelt. Vi finner dem imidlertid ikke oppdatert. Hvis en leverandør bryter våre etiske prinsipper, avslutter vi umiddelbart alt samarbeid. Fordi et vakkert teppe bare er like verdifullt som veverens velvære, fordi han skapte det i komplisert håndverk.


Derfor står teppene våre for rettferdige arbeidsforhold i produksjonslandene, for tildeling av progressive rettigheter for arbeiderne og for strenge etiske standarder som vi regelmessig overvåker.

Det persiske ordtaket "Måtte hendene dine aldri skade" er vår rettesnor og symbol på vårt ansvar som forhandler av dette vakre produktet.

Nain Trading er et stolt medlem av CARE & FAIR, initiativet til den europeiske teppehandelen.

Vi er engasjerte CARE & FAIR-medlemmer.

CARE & FAIR er en bransjerelatert organisasjon av sosialt engasjerte teppeforhandlere som har eksistert siden 1994. Målet er å forbedre arbeids- og levevilkårene til teppeveverfamilier i India og Pakistan på en bærekraftig måte ved å gi omfattende hjelp til selv- hjelp.


Et spesielt fokus er på å bekjempe ulovlig barnearbeid forårsaket av fattigdom. Disse inkluderer prosjekter for leseferdighet for kvinnene i familien, hele organisasjonen for vanlig skolegang for barna og gratis grunnleggende medisinsk behandling for elevene. Dette reduserer risikoen for fattigdom og det resulterende ulovlige barnearbeidet betraktelig.


På den annen side har CARE & FAIR utarbeidet en kravliste som er obligatorisk for alle medlemmer og produksjonspartnere. Vilkårene som er angitt der er bindende. Ved brudd betyr dette at retten til å si opp kontrakten til den andre avtaleparten vil medføre betydelige tap for den ansvarlige.


Både tilnærminger og målrettet PR-arbeid har skapt mer bevissthet om problemet i mer enn 25 år og har allerede ført til en betydelig forbedring for mange berørte familier. Nain Trading deler prinsippene til CARE & FAIR og tar gjerne del i denne grunnleggende viktige oppgaven.

25 år med Nain Trading - jubileumsvideoen

Kjære kunder!

Kjære ansatte,


Vi er stolte og glade for å feire vårt 25-årsjubileum i 2023.

Siden grunnleggelsen i 1998 har vi jobbet jevnt og trutt for å gjøre vår familiebedrift til et vellykket og respektert selskap innen den orientalske teppehandelen. I løpet av disse 25 årene har vi overvunnet mange utfordringer og oppnådd suksesser som vi aldri kunne drømt om. Vi har jobbet utrettelig for å realisere vår visjon om en internasjonal nettbutikk for orientalske tepper av høy kvalitet. Det fungerte!


Vi er takknemlige for tilliten til oss og for at vi har fått vokse og trives som en del av fellesskapet vi opererer i. Dette jubileet er imidlertid ikke bare en grunn til å se tilbake og reflektere over suksessene våre. Det er også en tid for å fokusere på fremtiden og spørre oss selv hva vi kan oppnå videre. Vi vil fortsette å jobbe hardt for å tilby det beste til våre kunder og ansatte og for å ta virksomheten vår til neste nivå.


Vi vil gjerne takke alle våre kolleger og partnere som har støttet oss gjennom årene og våre kunder som har vist sin lojalitet til oss. Vårt jubileum hadde ikke vært mulig uten deg. Vi ser frem til å fortsette å vokse og feire suksesser med deg i løpet av de neste 25 årene.

Gratulerer til oss alle med Nain Tradings 25-årsjubileum!

Presse


NDR og Nain Trading

NDR Logo für Doku Orientteppiche in Norddeutschland

Denne NDR-episoden fra "Hvordan fungerer det?"-serien rapporterer om den nordtyske teppeverdenen. Alt dreier seg om høykvalitets persiske og orientalske tepper. Hvordan knyttes, produseres, rengjøres og repareres tepper? I denne sammenhengen fungerer Hamburgs lagerdistrikt som det største teppeknutepunktet i verden.

Med vår ekspertise gir vi et lite innblikk i restaurering og reparasjon av verdifulle orientalske tepper i denne artikkelen.

En dokumentar om den nordtyske teppeverdenen


Vekstmester 2019

FOCUS-BUSINESS

For oss er vekst et resultat av et enestående helhetskonsept for våre kunder. For oss inkluderer et eksepsjonelt produkt også god service med råd, garanti, kjøperbeskyttelse og mange andre tjenester som gjør at du kan få en god handleopplevelse.

Vi er derfor spesielt glade for å ha vært en av vekstmesterne i Tyskland siden 2019. Vi vil fortsette å gjøre alt vi kan for å tilby deg den beste kvaliteten på produktene og tjenestene våre til en rettferdig pris.

Presentert i FOCUS Business No. 03 | 2018 fra side 78.

En virtuell omvisning – Vårt hovedkontor


Grunnet i 1998 som en klassisk murstein-og-mørtel-butikk for orientalske tepper i et originalt lager i Hamburgs berømte lagerdistrikt, har vi nå spesialisert oss på internasjonal netthandel i årevis. Våre varehus er spredt over flere lokasjoner over hele verden. Minnet er der fortsatt i dag. Det var tidligere et utstillingsrom, og huser nå vårt hovedkontor og kvalitetskontroll.


Siden vi av logistiske grunner kun kan tilby en inspeksjon på stedet i spesielle enkelttilfeller og etter forhåndsavtale på telefon, garanterer vi vår 31-dagers returrett. Så du er definitivt alltid på den sikre siden, selv om teppet du har valgt med forventning mot forventning ikke skulle vise seg å være det rette. I slike tilfeller kan du når som helst kontakte oss. Vi hjelper deg.


Slik at du kan få et lite, men fint innblikk i hvordan det ser ut bak dørene, hvor det hele begynte og hvor de mest utsøkte individuelle brikkene fortsatt kontrolleres i dag før de starter reisen til ditt hjem, inviterer vi deg hjertelig her en virtuell omvisning. Velkommen!


Nain Trading bruker informasjonskapsler slik at nettstedene våre kjører pålitelig og sikkert og for å vise deg relevant innhold og personlige tilbud.
Hvis du klikker "OK", kan det hende at vi viderefører data samlet inn via informasjonskapsler til tredjepart (til våre markedsføringspartnere). Hvis du ikke vil gå med på dette, begrenser vi oss til de essensielle informasjonskapslene. Mer informasjon og alle alternativer finner du i "Preferanser". Du kan tilpasse dette senere når som helst. Du kan finne ytterligere informasjon i vår databeskyttelseserklæring.