31 dagers pengene-tilbake-garanti GRATIS FORSENDELSEINNEN EUROPA
Nain Trading
Flash Sale: 10% rabatt på alt med kode: FLASH10
Info om oss
Hjelpesenter
Service
Det som står skrevet med liten skrift

31 dager åpent kjøp

For alle tepper som blir bestillt hos Nain Trading gjelder angrettsregler og en frivillig tilbakesending av varen. Den frivillige returneringsretten starter etter endt angrerett og ender 31 dager etter mottatt vare. Dato fra dagen du sender varen gjedler. En forutsetning for frivillig tilbakesendelse, er at varen ble bestilt som prøve og at den blir sendt tilbake i ubrukt tilstand og uten skader på orginalforpakningen eller en tilsvarende lik forpakkning. Vil du benytte deg av vår retur service, kontakter kundeservice over e-post ([email protected]) eller over telefon. Har du ingen mulighet til å printe ut returetikette, kann vi også sende deg dokumentene i posten. Den frivillige tilbakesendingsretten gjelder ikke for gavekort.

Kostnadene for tilbakesending fra Norway Betales av kunden. Vi tilbyr en forsikret tilbakesending gjennom Nain Trading til prisen 591kr.

Tilbakesendings adresse : Nain Trading GmbH Brook 7 20457 Hamburg Deutschland

tilbakebetaling av returkostnadene følger på samme vis som betalingen ble utført, for eksempel over kredittkort hvis varen ved bestilling ble betalt over kredittkort eller overføring på din konto.

din generelle angrerett vil ikke være berørt av våre individuelle angrerettsregler og returregler. De generelle angrettsreglene gjelder til fristen for angreretten løper ut, våre tilleggsregler har ingen innvirkningen på de generelle angrerettreglene.

For å se returreglene for et annet land, velg gjeldene land fra listen:

Nain Trading bruker informasjonskapsler slik at nettstedene våre kjører pålitelig og sikkert og for å vise deg relevant innhold og personlige tilbud.
Hvis du klikker "OK", kan det hende at vi viderefører data samlet inn via informasjonskapsler til tredjepart (til våre markedsføringspartnere). Hvis du ikke vil gå med på dette, begrenser vi oss til de essensielle informasjonskapslene. Mer informasjon og alle alternativer finner du i "Preferanser". Du kan tilpasse dette senere når som helst. Du kan finne ytterligere informasjon i vår databeskyttelseserklæring.