31 dagers pengene-tilbake-garanti GRATIS FORSENDELSEINNEN EUROPA
Nain Trading
Flash Sale: 10% rabatt på alt med kode: FLASH10
Info om oss
Hjelpesenter
Service
Det som står skrevet med liten skrift

Hos oss blir opplysningene dine behandlet fullstendig konfidensielt og med de høyeste sikkerhetskrav. Alle data som gjelder deg som person overføres kryptert via en sikkerhetsserver, slik at andre ikke får innsyn i dem.

Betalingssikerhet er et veldig viktig tema for oss, som vi alltid sikrer med de høyeste standarder. Dermed sikres alle opplysninger gjennom en sikkerhetsserver på siden vårmed det kjente sikkerhetssertifikatet SSL. Denne krypteringen er en viktig del av det å forhindre at uønskede personer får tilgang til opplysningene. Du kan kjenne igjen krypteringen på slottssymbolet.

Våre betalingsmåter


- PayPal

Du betaler regningen over PayPal. Du må være registrert der for å vertifisere betalingen. Mer info får du under bestillingen.


- Kredittkort


- Klarna


- Betal i forkant / bankoverføring


- Betaling ved levering


Seriøsitet

Som en familiebedrift som har solgt tepper på nett siden 1998, har vi en lang historie og inngående ekspertise på netthandel med disse verdifulle håndverkene. Vi vet hva kundene våre ønsker og hva som er viktig for å gjøre dem fornøyde. For eksempel har du valget mellom de mest moderne og sikreste betalingsmetodene og er samtidig beskyttet gratis av Trusted Shops kjøperbeskyttelse. De mange anmeldelsene på Trusted Shops om nettbutikken vår taler for seg selv.

Nain Trading bruker informasjonskapsler slik at nettstedene våre kjører pålitelig og sikkert og for å vise deg relevant innhold og personlige tilbud.
Hvis du klikker "OK", kan det hende at vi viderefører data samlet inn via informasjonskapsler til tredjepart (til våre markedsføringspartnere). Hvis du ikke vil gå med på dette, begrenser vi oss til de essensielle informasjonskapslene. Mer informasjon og alle alternativer finner du i "Preferanser". Du kan tilpasse dette senere når som helst. Du kan finne ytterligere informasjon i vår databeskyttelseserklæring.