GRATIS FORSENDELSEINNEN EUROPA
Flash Sale: 10% rabatt på alt med kode: FLASH10 - Bare for en kort stund
Info om oss
Hjelpesenter
Service
Det som står skrevet med liten skrift
h2>BÆREKRAFTIG PRODUKSJON

Nain Trading disponerer, i motsetning til de fleste andre teppeforhandlere, over egne knytterier i Iran. Dermed kan vi ikke bare garantere en spesielt høy kvalitet, men også drive en bærekraftig produksjon. Den høye kvaliteten er det først og fremst medarbeiderne våre som sørger for, for et håndlaget teppe er bare så bra som sin knytter.

RETTFERDIG HANDEL

Ved siden av vår egen produksjon kjøper teamet vårt de beste teppene fra Orienten. Bare med våre rettferdige betingelser er det mulig å komme til de mest verdifulle teppene og pleie forretningsforbindelser til hverandre over 25 år.

Når vi driver handel med partnerne våre i Orienten, er vi ofte på stedet, og slik også i stand til å kontrollere arbeidsforholdene.

DET BESTE FRA ORIENTEN

I mellomtiden har vi bygget opp forretningsforbindelser i alle viktige land i Orienten, slik at vi kan tilby deg håndlagde tepper fra Iran, Afghanistan, India, Tyrkia, Kina og Russland.

Takket være våre mangeårige forretningsforbindelser, er vi direkte involvert i produksjonen og kan dermed også her garantere deg den beste kvalitet.

BARE HÅNDLAGDE TEPPER

Våre tepper er, uten unntak, håndlagde, enten de er vevet eller knyttet for hånd .Ved produksjonen satser vi på den høyeste håndverkskunst og rene naturprodukter.

Derigjennom får du den beste kvaliteten, et rettferdig produkt og en ekstrem lang levetid på teppene våre.

Nain Trading bruker informasjonskapsler slik at nettstedene våre kjører pålitelig og sikkert og for å vise deg relevant innhold og personlige tilbud.
Hvis du klikker "OK", kan det hende at vi viderefører data samlet inn via informasjonskapsler til tredjepart (til våre markedsføringspartnere). Hvis du ikke vil gå med på dette, begrenser vi oss til de essensielle informasjonskapslene. Mer informasjon og alle alternativer finner du i "Preferanser". Du kan tilpasse dette senere når som helst. Du kan finne ytterligere informasjon i vår databeskyttelseserklæring.
OK