31 dagers pengene-tilbake-garanti GRATIS FORSENDELSEINNEN EUROPA
Nain Trading
25-årsjubileum: 20% rabatt på alt med kode: EXTRA20 - Bare for en kort stund
Info om oss
Hjelpesenter
Service
Det som står skrevet med liten skrift

Tilpassede håndknyttede tepper

Leter du etter et teppe til soverommet, spisestuen eller stuen, har du presise ideer i tankene og ønsker ikke å inngå noen kompromisser? Da har du kommet til rett sted hos Nain Trading!

I tillegg til våre utstilte tepper, tilbyr vi deg en helt spesiell service. Du kan når som helst bestille et individuelt teppe hos oss, etter dine ønsker.

Dette tilbudet gjelder for delene med persiske og indiske tepper. Du kan fritt bestemme dimensjonene, fargen og utformingen av mønsteret. Det er også mulig å gi tepper med logoer eller familieemblemer. Produksjonen av ønsket teppe vil ta ca. 4 til 6 måneder og prisen vil være litt høyere enn de teppene som allerede er på lager. Prisene starter på 300 EUR/kvm og avhenger av ønsket materiale og knutetettheten.

Du kan ringe oss når som helst eller sende oss ideene dine på e-post uten forpliktelser, og du kan også sende oss bilder. Vi kan deretter i videre trinn diskutere dimensjoner, materiale og knutetetthet sammen.

Vær oppmerksom på at det ikke kan gis returrett for en enkeltproduksjon som er bestilt. Vi vil diskutere alle detaljene med deg på forhånd og knytte teppet nøyaktig i henhold til dine spesifikasjoner. Avhengig av stilen blir teppet ditt håndlaget i Iran eller India.

I tillegg til teppet vil du motta et ekthetsbevis og en garanti på materialet som brukes.

Vi ville bli veldig glade hvis vi kunne bringe ditt individuelle drømmeteppe til live sammen med deg.


Kontakt
Nain Trading bruker informasjonskapsler slik at nettstedene våre kjører pålitelig og sikkert og for å vise deg relevant innhold og personlige tilbud.
Hvis du klikker "OK", kan det hende at vi viderefører data samlet inn via informasjonskapsler til tredjepart (til våre markedsføringspartnere). Hvis du ikke vil gå med på dette, begrenser vi oss til de essensielle informasjonskapslene. Mer informasjon og alle alternativer finner du i "Preferanser". Du kan tilpasse dette senere når som helst. Du kan finne ytterligere informasjon i vår databeskyttelseserklæring.